Palaute ja versiot

Opastava teksti

Toivomme palautetta oppaan sisällöstä. Lähetä palaute tämän linkin kautta. Palautelinkki.

Palautteet käsitellään vähintään vuosittain tehtävän katselmoinnin yhteydessä, jolloin päätetään myös, onko syytä käynnistää laajempi kommentointikierros. 

Uusimman julkaistun version pdf-taltio

Opas on tulostettu verkkojulkaisusta 11.6.2021. Kun verkkojulkaisun sisältöä muutetaan, tulostetaan tälle sivulle aina uusin opasversio ja edellinen opasversio siirretään alla olevaan listaan ylimmäksi. Seuraava katselmointi on vuoden 2022 alussa ja sen perusteella päätetään päivitystarpeesta. Opasta voidaan päivittää myös nopeammin, mikäli päivittämiseen on painavia syitä. Tekstisisällön päivittämisen lisäksi sivustolla joudutaan tekemään teknisiä päivityksiä kuten linkkien uusimista ja kommentointiasetusten muuttamista. Näitä teknisiä päivityksiä ei listata erikseen.

Aiemmin julkaistut versiot

 

Luokka
Sivu tekstimuodossa Lataa sivu PDF:nä
Kirja tekstimuodossa Lataa kirja PDF:nä

Kommentit

Juhani Rautio (ei varmistettu)

Koskee tiskialtaita ja -pöytiä, joissa on kaksi allasta. Näköjään lähes kaikissa malleissa on ylivuotoaukko vain toisessa altaassa. Entäpä jos käyttäjä unohtaa hanan auki, juuri siihen toiseen altaaseen, jossa ylivuotoaukkoa ei ole?

22.10.19 19:49 Ikilinkki
juhani.hyvarinen

In reply to by Juhani Rautio (ei varmistettu)

Yleensä kaksialtaisessa tiskipöydässä altaiden välillä on matalampi ylivuotoreitti, jota kautta vesi vuotaa altaasta toiseen. Tämä on hyvä huomioida allasta hankittaessa.

22.04.20 13:10 Ikilinkki

Lisää uusi kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Plain text

  • Sallitut HTML-tagit: <em> <strong> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <drupal-entity data-*>
  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.